Programa | Girona


Benestar i model econòmic: l’aportació dels economistes

Data: dijous, 30 de novembre de 2023
Hora: de 18:00h a 20:30h
LlocAuditori Palau de Congressos de Girona - Sala Cambra (Passeig de la Devesa, 35, Girona)
Presencial i online


Inauguració

  • Il·lm. Sr. Lluc Salellas i Vilar, alcalde de Girona
  • Il·lma. Sra. Anna Garriga Ripoll, degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona
  • Sr. Lluís Bigas de Llobet, president de la seu de Girona del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Intervencions

"Per què estudiar una carrera relacionada amb l’economia?"
Sra. Isabel Coll Barneto, economista. Graduada en Economia i en Administració i Direcció d’Empreses, premi extraordinari de Titulació 2021-2022 per ADE i per Econòmiques atorgat per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona.  
Sr. Alejandro Hernando Sastre, economista. Graduat en Comptabilitat i Finances, premi extraordinari de Titulació 2021-2022 per Comptabilitat i Finances atorgat per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona.

"L'aportació dels economistes a la societat: passat, present i futur"
Sr. Joan Tugores i Ques, economista. Catedràtic d’Economia. Professor del departament de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona. Ex-rector de la UB entre 2001 i 2005. Col·legiat de Mèrit del Col·legi d’Economistes de Catalunya (2018).

"La meva experiència en diferents posicions a l'empresa privada" 
Sr. Jordi Cortina Montserrat, llicenciat en Administració i Direcció d’empreses a la Universitat Autònoma de Barcelona. 33 anys d’experiència en l’empresa privada. Des del 2014 director financer d’Escorxador Frigorífic Reixach SL

"Dirigint una empresa familiar"
Sra. Maria Trias i Tolosadiplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona en l’especialització de comerç internacional. Direcció de màrqueting a Escola de màrqueting i Comunicació de Girona. Programa de Desenvolupament de Negoci de UVI201. Directora General de Trias-Galetes Biscuits, SA.

Moderadora de la Jornada: Gemma Coll Arnall, vocal del Comitè Executiu de la Seu de Girona del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Entrega de premis i reconeixements 

  • Despatx professional
  • Economista d'Empresa
  • Lliurament de diplomes i insígnies als col·legiats/des amb 25 i 50 anys de col·legiació

Intervenció

"Amb la música al cor"
Sr. Moisès Sala i Deprius, llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Pianista, arranjador, compositor, conferenciant. Director financer CFO d’un Grup nacional d’empreses, WIN333.
Un dels principals exponents i referents del país en la direcció de Cors de Gospel amb una àmplia experiència avalada per la seva trajectòria al capdavant d'una de les formacions estatals de més prestigi, els THE GOSPEL VIU CHOIR que va fundar ell mateix el 2002.

Concert
Heaven on Earth Gospel Choir

Cloenda
Il·ltre. Sr. Carles Puig de Travy, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Networking i sopar a peu dret

Patrocinadors confirmats:                                                                                                       

               

Col·laborador:

         

Mitjans col·laboradors: